Trädgårdsdesign och konsultation

Så funkar det

Jag startar med ett rådgivande besök i er trädgård för att se platsens förutsättningar och höra era behov och önskemål.

Sedan bestämmer ni vilka tjänster ni behöver och får ett skräddarsytt förslag. Mötet i er trädgård tar ca 1-2 timmar och kostar 2500kr inkl. moms.

När ni godkänt förslaget startar projektet med ett platsbesök, fotografering och inventering av eventuella växter och träd som ska vara kvar.

Sedan påbörjas designarbetet med er nya trädgård. Jag arbetar oftast med att skapa ett designutkast som vi går igenom tillsammans, där ni har möjlighet att ge feedback och jag gör eventuella justeringar innan materialet färdigställs.

Detta paket kallar jag

TRÄDGÅRDSDESIGN GRUND

-Två möten på plats hos er. Ett första besök och en inmätning och fotografering.

-Ett (eller flera) designutkast inkl moodboard som visualiserar stilen och känslan. Feedback på telefon samt 1 justering efter det.

-Skalenlig illustationsritning i 2D (ritning ovanifrån) i färg med fokus på form, funktion och design, ej bygglovshandlingar.

-Växtförslag samt detaljerade planteringsplaner, som är anpassade efter önskad stil och platsens förutsättningar. Rätt växt på rätt plats ger en hållbar trädgård. Med materialet kan ni själva plantera enligt designen eller köpa in tjänsten.

Alla slutdokument levereras via mail

OBS!

Tänk på att en illustrationsritning inte är tillräckligt underlag för att lämna till anläggare. För det krävs en markplan.

Läs mer om detta nedan.

 

PRISER

Tomtyta upp till 500 kvm=28.000-33.000 kr

Tomtyta 500-2000 kvm =33.000-40.000kr

Tomtyta större än 2000 kvm 40.000-45.000kr

 

TILLÄGGSTJÄNSTER

3D VYER

– Är till stor hjälp för att visualisera designen så att ni lättare kan få en bild över hur den nya trädgården kommer att se ut.

Pris enligt offert

 

PLANTERINGSPLAN

– Vill ni ha en detaljerad planteringsplan för respektive rabatt med antal växter och växtkombinationer så ska ni välja till planteringsplan.

Ni får växterna presenterade med bilder och beskrivande texter samt en växtlista över samtliga växter som omfattas av designförslaget. Växtlistan redovisar art, sort planteringsavstånd och antal.

Pris enligt offert

 

SKÖTSELPLAN

– Här får ni en skräddarsydd skötselplan för er trädgård under årets alla månader.

Pris enligt offert

 

TRÄDGÅRDRÅDGIVNING OCH SKÖTSELPLAN

– Passar bra för dem som kanske är nyblivna trädgårdsägare och behöver tips och råd om hur man tar hand om trädgården.

Jag hjälper er inventera och dokumentera era växter. Efter besöket sammanställer jag en skötselplan för er trädgård månad för månad under året.

Fast pris 4.900 kr inkl.moms milersättning tillkommer med 75 kr/ mil och reseersättning kan tillkomma beroende på avstånd.

 

VÄXTINKÖP

– Jag har samarbete med flera växtgrossister och erbjuder växter av mycket hög kvalitet.

Pris enligt offert.

 

MARKPLAN

– Här får ni en detaljerad översikt som beskriver material och mönster av alla hårdgjorda ytor i er trädgård. Detta tillval passar er som ska ta hjälp av anläggare. Det blir ett bra underlag när de ska ta fram en offert.

Pris enligt offert.

 

TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING

– Boka in en trädgårdsrådgivning där vi tillsammans bollar idéer och svarar på dina frågor om hur du kan gå vidare med din planering.

Under 1-1,5 timmar träffas vi i din trädgård där jag ger dig tips och idéer. Jag för anteckningar och återkommer med ett moodboard med en känsla ni kan uppnå i trädgården och ett förlag på olika växter. Pris 2.700 kr inkl. moms Resor inom två mils radie från Svedala ingår i priset.

För längre restid tillkommer 500 kr/timme. Gäller vardagar.

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiva erbjudanden, inspiration och mycket mer.